Äntligen kan jag börja använda den här sidan igen.

Även om jag inte har den mest intensiva uppdateringsfrekvensen i normala fall så har någon kanske märkt att det varit tystare än vanligt här i några veckor.

Det beror tyvärr på att jag haft väldiga problem med att nå sidan så jag har helt enkelt inte kommit åt att uppdatera. Sidan har varit så seg så alltsom oftast har min browser aldrig klarat av att öppna den.

Några av er har säkert sett att jag frågat om hjälp om att kontrollera på twitter eller google+ och det har ju varit positivt att det inte varit så många som verkar haft de här problemen att nå sidan även om det tyvärr också inneburit att det varit svårt att få support på problemet iom att få lyckats återskapa det.

Som tur är så jobbar jag på en ISP så kollegor har hjälpt till att felsöka och vi har iaf hittat en lösning som hjälper för min egen del och så får det vara.. orkar inte älta det mer med hostingbolag osv.  (Surftown har nog iofs gjort det dom kunnat utan tillgång till nät som har samma problem)

Skulle du uppleva problem att sidan är seg (riktigt sjukt otroligt seg) så skriv eller hojta till. Blir problemet vanligare får jag kanske ta tag i det hela igen.

Ironiskt nog har det här inträffat samtidigt som jag ovanligt mycket jag velat skriva om så gissningsvis blir det lite mer inlägg än vanligt närmsta tiden framöver.

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Kul att du fick ordning på sidan, och som ny läsare ska det bli riktigt kul med lite nya inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>