Spelglädje

Det var länge sedan jag skrev här. Väldigt länge sedan. Först skrev jag åt Spelkriget.se (nu nedlagd) och sedan recenserade jag spel för Eurogamer.se (också nedlagd). Det var väldigt givande att skriva tillsammans och för andra. Det tvingade mig att tänka mig för hur jag skrev på ett helt nytt sätt. Det satte dock både positiv och negativ stress över skrivandet och det som först kändes givande kändes till slut mest krävande.

Efter tiden på Eurogamer kändes faktiskt till och med spelandet lite påtvingat. Tillsammans med fler resor och mer övertid på en ny tjänst tappade jag både lust och tid att spela. Och utan spel fanns inget att skriva.

Men på sista tiden har något krupit fram igen…  lusten och längtan att spela. Nu Vill Jag Vara Gamer igen.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>