Om Bloggen

I den här bloggen ventilerar jag mina tankar om spel och hur jag försöker hålla barndomsintresset vid liv i en livssituation som bjuder på mängder av lockelser i form av familj, jobb och ens andra fritidsintressen.

Jag som skriver här heter Holmberg och bor utanför Göteborg tillsammans med familjen som består av min Fru, hennes son och vår gemensamma dotter. På dagarna jobbar jag på ett mellanstort telekomföretag.

Spelintresset grundades redan som liten när min far köpte en ZX81 med 1k i RAM någon gång under tidigt 80-tal och nu är det lika starkt som alltid.

Poängen med min blogg är inte att det ska vara spelnyhets-sida där man kan kolla senaste trailers och liknande utan jag kommer skriva om det som rör sig i tankarna och på skärmen för stunden och det kan lika gärna vara splitter nya spel som klassiker på min gamla atari eller rena funderingar kring spelbranschen/världen/kulturen.

Om någon vill höra av sig och skälla på eller höja mig till skyarna så nås jag på holmberg [ at ] villvaragamer.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>